Vissza a kezdőlapra
köszöntő
ezt az oldalt látod most
ide kattintva küldhetsz e-mailt

 

ELŐSZÓ

  Köszöntelek az oldalaimon!

  Ezek az oldalak rólam szólnak. Jól, vagy rosszul? Előnyösen, vagy előnytelenül? Nem tudom. Nem is számít. Engem tükröz. Ilyen vagyok, vagy szeretnék lenni...

  Modern, számítástechnikára épülő korunk egyik hatalmas vívmánya az internet. Egy informatikával (is) foglalkozó szakemberrel szemben ma már elvárás, hogy legyen egy saját weboldala, melyen keresztül bemutathatja magát és szakmai tudását. Oldalam azonban nagyjából 1999-2000 táján mégsem ennek az elvárásnak megfelelve indult sok-sok változással teli útjára. Akkoriban még gyerekcipőben járt az internethasználat, és - emlékszem még az iskolában is sokszor hosszú-hosszú másodpercekbe telt, mire egy weboldal letöltődött, és sokan irigykedve néztünk mindazokra, akiknek már volt modemes kapcsolata is. Szerencsére az internet hamar elterjedt és ha csak mai szemmel nézve lassú kapcsolaton keresztül is, de nekem is lett internetelérésem. Ettől kezdve már csak egy lépés volt, bár nagy kihívás, hogy vajon tudok-e én is ilyet csinálni? Hamar rájöttem, hogy az oldalkészítés technikai oldala nem is nehéz. Így elindult az akkori kezdetleges oldalam, egy fényképpel és pár sor szöveggel.

  Rövidesen szembesültem az igazi feladattal. Olyan tartalommal megtölteni, amire valaki kiváncsi, vagy valakinek hasznára van, és mindezt élvezhető, szép formába hozni, sokkal nehezebb. Segítségemre sietett az opera, a meglévő összegyűjtött magyar nyelvű operaszövegekkel, amelyre visszajelzések szerint igény mutatkozott. Az oldalaim leglátogatottabb részét ma is ezek teszik ki.

  Az operaszövegek mellett ma a célja az oldalaknak, hogy bemutathassam magamat, mind személyes dolgaimban, mind az elkészített munkáimban.

  Bízom benne, hogy látogatóim többségének elnyeri tetszését, vagy hasznára válik, amit itt talál!

  Neked pedig, bármi okból is kerested fel oldalamat, remélem elnyerte tetszésedet!

Vidám napokat és megelégedettséget kivánok Neked!

Érdekes oldalak
Fontosabb, érdekesebb munkáim